Връщане и замяна

Всеки наш клиент, който се довери и използва Last.bg има възможност да върне или замени покупката си, но при определени условия. Кои са те и как да сме сигурни, че можем спокойно да се възползваме от това свое право?

Кой има право да връща и заменя стоки

Всеки клиент, който се възползва от възможностите за покупка на стоки и услуги от онлайн магазин Last.bg, може да упражни правото си да ги върне или замени. Това е възможно само при спазването на описаните по-долу условия. Подобна възможност дава сигурност и спокойствие на нашите клиенти, че дори и след покупката могат да изпробват функционалността и възможностите на стоката.

В рамките на какъв период е валидността

От момента на получаване на закупената от Вас стока започва да тече времето, през което да изпробвате и прецените дали искате да продължите да я използвате. Периодът за тест и одобрение е 14 дни от датата на получаването.

При какви условия важи

Много е важно да се съобразите с условията по-долу. Ето случаите, при които възможността за връщане и замяна е НЕвалидна:

  • при нарушения по етикетите и лепенките за валидност (ако има такива);
  • всякакви повреди на търговската цялост – смачкана или скъсана опаковка;
  • при скъсани гаранционни лепенки, ако такива са предвидени.

Важно е да липсват каквито и да е следи от Вашата употреба на продукта и той да е в същото състояние, в което сте го получили. В подобен случай, Вие можете да замените закупения продукт с друг такъв или да изберете за същата сума подобна на тази стока.

Как да се възползвам

Необходимо е да се свържете с консултантите на Last.bg, които ще Ви изпратят специална бланка за попълване. При въведените данни е важно имената и телефонния номер да съвпадат с тези от поръчката.