Политика на поверителност

Като търговец, ценящ личната информация и конфиденциалността на клиентите си, ние събираме, обработваме и съхраняваме потребителските данни напълно съобразно регламентите на българското законодателство. Това по специално касае Общия регламент, по-разпространен като GDPR, Закона за електронната търговия и за защита на личните данни.

Каква информация се събира

Важно е да споменем, че ние не събираме данни, които не са ни необходими. Основно се нуждаем от IP адреса Ви, Вашите имена, имейл, адрес за доставка и платежните системи, които използвате. Всичко това ни е необходимо за да можем коректно и правилно да обработим направените от Вас заявки чрез сайта Last.bg. Предоставената от Вас информация по никакъв начин и повод не се предоставя на трети страни, освен на:

  • банково-финансовата институция, обработваща плащанията;
  • куриерските фирми доставчици;
  • при счетоводна обработка и нужда.

Как се използва

Събираната информация се използва само и единствено за правилното и коректно функциониране на платформата и за изпълнението на задълженията ни като търговец към всеки клиент. За да се възползвате от допълнителните услуги на платформата е необходимо да предоставите допълнителни данни. Такъв е например случая при услугата “Нюзлетър”, където за да Ви изпращаме актуални оферти се нуждаем от Вашия имейл адрес.

Надеждно ли се съхранява

Постоянно обновяваме и актуализираме системите си за съхранение и защита конфиденциалността на личните данни. Това касае многостепенното криптиране на информацията, подобряване системите за защита от хакерски атаки и краткотрайното съхранение на данните. Важно е също всеки наш клиент да знае, че ние не продаваме лична неприкосновена информация на трети страни.

Важно е да знаете също, че с използването на този уеб-сайт, Вие автоматично се съгласяване с настоящата политика на поверителност.