Защо да избера Last.bg

Защото при нас онлайн пазаруването наистина е изгодно и имате възможност да направите избор от изключително широка, разделена на класове, продуктова гама. Редовно правим големи намаления за лоялните си клиенти, така че възползвайте се.

Какво означава класове на продукти

Имате възможност да правите избор от различни класове на продуктите, съобразно тяхното качество. Основно се предлагат Клас “А”, “B” и “C”. В зависимост от качеството им варират и цените, но всеки от стоките е с напълно техническа изправност.

Как да поръчвам

С избора на желаната стока, трябва да зададете количеството, което ще поръчате и да го добавите в пазарската си количка чрез бутона “Поръчай”. В горния десен ъгъл виждате добавените от Вас продукти и за приключване на заявката натиснете бутона “Плати”. Това ще отвори съответната електронна бланка за попълване на нужната информация за обработка.

Каква гаранция получавам

Без значение от кой клас стоки сте избрали да пазаруване, за всеки от тях ще получите 14 дни тестов период.

По време на гаранционния период и при установена техническа неизправност, настъпила в следствие на производствен дефект, Вие имате възможност да замените продукта с друг.

Как мога да върна продукта

За да се убедите в качеството на покупката си, имате възможност 14 дни след поръчката да тествате продукта и при желание да го върнете. За целта се свържете с наш консултант.

С какви куриерски служби работите

За да сме максимално бързи с обработката и доставката на продуктите, работим в тясно сътрудничество с куриерска фирма Speedy.

Как да се свържа с Вас

С цел да останем достъпни за клиентите ни сме се погрижили да осигурим множество и различни варианти за връзка с нас. Всеки от тях можете да откриете на сайта Last.bg.